Η νέα εκκλησία των Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης ανεγέρθηκε στις αρχές του 21ου αιώνα, πλησίον του Δημοτικού Σχολείου. Πρόκειται για μια σταυροειδή με τρούλο εκκλησία χτισμένη με πέτρα της περιοχής.

Το εσωτερικό της εκκλησίας κοσμείται μ’ ένα ξυλόγλυπτο τέμπλο και ένα προσκυνητάρι με την εικόνα των Αγίων Κωνσταντxίνου και Ελένης, του Τιμίου Προδρόμου και της Αγίας Τριάδος.

Μέσα από το χρονικό ανέγερσης της εκκλησίας των Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης, το οποίο με λεπτομέρεια περιγράφει ο θεολόγος Σάββας Μουλλωτού*, διαφαίνεται πως το σημερινό στολίδι της κοινότητας –όπως ο ίδιος χαρακτηρίζει τον ναό - είναι αποτέλεσμα επίπονης, συλλογικής, εθελοντικής και μακροχρόνιας προσπάθειας των κατοίκων της κοινότητας.

Η ανάγκη για ανέγερση νέου ναού καταγράφηκε για πρώτη φορά σε συνεδρία της Εκκλησιαστικής Επιτροπής στις 28 Ιουλίου του 1999, όταν πλέον οι πιστοί αναγκάζονταν να παρακολουθούν τη λειτουργία από το προαύλιο, αφού ο παλαιός ναός δεν είχε αρκετό χώρο. Στις 6 Μαΐου του 2001, μετά από παγκοινοτική συνεδρία, αποφασίστηκε η ανέγερση του νέου ναού. Ακολούθησε ένας «μαραθώνιος συλλογής χρημάτων», όπως χαρακτηριστικά αναφέρει ο Μουλλωτού*. Τελικά, η εκκλησία ολοκληρώνεται στις 18 Μαρτίου 2006. Χαρακτηριστικό παράδειγμα της εθελοντικής προσφοράς των κατοίκων φαίνεται μέσα από την περιγραφή της διαδικασίας συλλογής της πέτρας με την οποία θα χτιζόταν η εκκλησία. Ο Μουλλωτού γράφει «όλη η πέτρα έχει μεταφερθεί από το βουνό Αγιόπετρα που βρίσκεται απέναντι από την Εκκλησία. Σχεδόν κάθε Σάββατο κάποιους από τους κατοίκους μαζί με τον Ιερέα και τον Κοινοτάρχη πήγαιναν στο βουνό και φόρτωναν την πέτρα την οποία μετέφεραν στο χώρο» (σ.63).